VILKA VI ÄR

NBN Allservice AB är ett serviceföretag, som erbjuder hushållsnära tjänster till både privatpersoner och andra företag. Vårt arbetsteam består av erfarna, försäkrade och pålitliga personer som alltid strävar efter att uppnå en mycket hög servicenivå.

VAD VI GÖR

Vi erbjuder professionella städtjänster som är utformade för att hålla ditt hem skinande rent så att du kan fokusera på saker som är mer viktiga för dig.

VÅRT UPPDRAG

NBN Allservice AB har drivit sin verksamhet i många år och har många nöjda kunder som varit med från starten. Vårt fokus har alltid varit kunden och kvalitet i kombination med serviceleverans där effektiv lokalvård har fått vara ledstjärnan.

OM OSS

NBN Allservice AB är ett serviceföretag, som erbjuder hushållsnära tjänster till både privatpersoner och  företag. Vårt arbetsteam består av erfarna, försäkrade och pålitliga personer som alltid strävar efter att uppnå en mycket hög servicenivå. Vi lyssnar till kundens behov och detaljerade önskemål och garanterar ett gott resultat av vårt arbete. Vi är naturligtvis mycket måna om att få nöjda kunder och tillhandahåller alltid referenser, som kan kontaktas angående kvaliteten på tidigare utförda arbeten.
Självklart kan det s.k. Rut-avdraget utnyttjas för de hushållsnära tjänsterna vi erbjuder. Det innebär att du endast betalar 50% av arbetskostnaden för dessa tjänster.

NBN Allservice AB strävar alltid efter att ha ett aktivt miljöarbete och arbetar miljövänligt med ”gröna” produkter. Företaget är ett aktiebolag med F-skatt och vi är naturligtvis försäkrade.

sv_SESwedish