Slipp göra jobbet själv!

Visst skulle det vara härligt att slippa dra runt dammsugaren, svabba golv, skura badrummet och kämpa med allt annat som behöver göras rent – om och om igen?

 

Låt oss göra jobbet istället – vi älskar att städa och har gjort det  i över 10 år!

 

Boka redan idag så har du snart ett välstädat hem!

 

Hemstädning i hela Dalarna och Gästrikland

 

Vi på NBN Allservice AB har över 10 års erfarenhet i städbranschen. Vi utför städning  med bra villkor, är försäkrade och har avtalsenliga löner.

 

Vad kostar det?

Du kan snabbt och enkelt ta reda på vad det kostar att få ditt hem skinande rent. Fyll bara i dina uppgifter under OFFERTFÖRFRÅGAN så får du en offert på din mail så snart som möjligt.

 

Så här beställer du städning

I formuläret under OFFERTFÖRFRÅGAN fyller du i uppgifter om kvadratmeteryta som ska städas samt önskemål om vilka tjänster som ska ingå. Därefter väljer du datum för städningen innan du slutför beställningen med kontaktuppgifter, adress m.m.

 

 

Hos oss får du alltid välja mellan att ha en provstädning eller en hemstädning.

När du bokar städning hos oss så kan du välja att börja med en provstädning, som dock tar lite längre tid när de städar allt lite grundligare från golv till tak, men till ett reducerat timpris. Annars kan man börja direkt med hemstädning om man tycker att man har ganska grundstädat hemma, Då gäller ordinarie priset för hemstädningen.

Hemstädning

Det som brukar ingå i hemstädningen är:
Städning av kök utanpå, dvs inte inuti ugn och micro (kan läggas till om man vill), torkning av bord och stolar samt öppna ytor.
Städning av badrum och eventuellt kalkborttagning.
Avtorkning av öppna ytor samt bord, stolar, bänkar mm i resten av bostaden.
Avtorkning av speglar samt där det behövs.
Dammsugning och våttorkning av golven.
Vi har nu även desinfektionsmedel för rengöring av ytor att använda om så önskas.

Provstädning
Det som brukar ingå på provstädningen är samma saker som i hemstädningen och dessutom:
Torkning av hela köksluckorna och lådorna samt kyl/frys utanpå, dvs inte bara handtagen som på hemstäd, rengöring under diskbänken samt fläkt, ugn, micro inuti om så önskas.
Avkalkning av kakel, duschglas, badkar (rengöring under badkar om så önskas).
Avtorkning av lister i hela bostaden.

 

 

Bestäm själv hur ofta du vill få städat

Du kan välja att få ditt hem städat vid ett enstaka tillfälle eller löpande. Efter det första städtillfället, om du valt vår provstädning, bestämmer du om du vill fortsätta att ha kontinuerlig städning av oss eller om du vill anlita oss sporadiskt. Du väljer själv hur ofta du vill ha städat om du vill ha kontinuerlig städning – det som passar dig bäst!

 

 

Hur går städningen till?

När vi kommer vid städtillfället har vi med oss städdukar, rengöringsmedel och övrig utrustning.  Vi genomför städningen enligt våra specifikationer. Vi försöker i den mån det går att skicka samma städare varje gång (utom under semester och ev sjukdom). Du kan själv välja vad du vill ska ingå i hemstädningen eller ta bort något du inte tycker behöver städas.

 

Vi är ett städföretag som sätter kvalité och kundens behov i fokus och för oss är kundnöjdhet det absolut viktigaste. Vi hjälper er gärna med hemstädningen så ni får mer tid till annat som betyder mer!

Vi kommer gärna först på ett kostnadsfritt kundbesök för att bättre uppskatta tiden och se vad just ni behöver hjälp med. När har ni tid att ta emot oss?

Vårt fastpris till er är 190kr/h:- efter RUT-avdrag.

Första gången är en provstädning, är ni nöjda fortsätter vi hemstädning utifrån ert önskemål.

Som vår kund ska du känna dig trygg med att vi gör allt vi kan för att förhindra smittspridning. Våra anställda följer de allmänna råden och vi uppmanar dig som kund att göra detsamma.

All vår personal bär handskar under städningen för både din och deras skull. Våra städdukar tvättas av våra kunder i virustider i 90 grader istället för 60. Vi säkerställer att alla är friska!

Gå gärna in på Offerta och våra vår hemsida för att läsa mer om oss:

I vårt fasta pris ingår allt som ska ingå i en heltäckande hemstädning och vi tar självklart fram en skräddarsydd lösning ifall ni har städbehov utöver det vanliga.

Vi har en nöjd kundgaranti och en omfattande ansvarsförsäkring.

Vi tar med oss allt städmaterial som vi behöver. Se vår hemsida för servicelista

Det är även viktigt för oss att vara en bra arbetsgivare så vi har avtalsmässiga villkor för alla våra anställda.

Har du några frågor eller vill boka städning?

Ring då oss på 076 583 49 44 , välkomna!

Ha en fortsatt trevlig dag!

sv_SESwedish