Slipp göra jobbet själv!

Visst skulle det vara härligt att slippa dra runt dammsugaren, svabba golv, skura badrummet och kämpa med allt annat som behöver göras rent – om och om igen?

 

Låt oss göra jobbet istället – vi älskar att städa och har gjort det  i över 10 år!

 

Boka redan idag så har du snart ett välstädat hem!

 

Hemstädning i hela Dalarna och Gästrikland

 

Vi på NBN Allservice AB har över 10 års erfarenhet i städbranschen. Vi utför städning  med bra villkor, är försäkrade och har avtalsenliga löner.

 

Vad kostar det?

Du kan snabbt och enkelt ta reda på vad det kostar att få ditt hem skinande rent. Fyll bara i dina uppgifter under BOKA NU så får du en offert på din mail så snart som möjligt.

 

Så här beställer du städning

I formuläret under BOKA NU fyller du i uppgifter om kvadratmeteryta som ska städas samt önskemål om vilka tjänster som ska ingå. Därefter väljer du datum för städningen innan du slutför beställningen med kontaktuppgifter, adress m.m.

 

 

Hos oss får du alltid välja mellan att ha en provstädning eller en hemstädning.

När du bokar städning hos oss så kan du välja att börja med en provstädning, som dock tar lite längre tid när de städar allt lite grundligare från golv till tak, men till ett reducerat timpris. Annars kan man börja direkt med hemstädning om man tycker att man har ganska grundstädat hemma, Då gäller ordinarie priset för hemstädningen.

 

 

Bestäm själv hur ofta du vill få städat

Du kan välja att få ditt hem städat vid ett enstaka tillfälle eller löpande. Efter det första städtillfället, om du valt vår provstädning, bestämmer du om du vill fortsätta att ha kontinuerlig städning av oss eller om du vill anlita oss sporadiskt. Du väljer själv hur ofta du vill ha städat om du vill ha kontinuerlig städning – det som passar dig bäst!

 

 

Hur går städningen till?

När vi kommer vid städtillfället har vi med oss städdukar, rengöringsmedel och övrig utrustning.  Vi genomför städningen enligt våra specifikationer. Vi försöker i den mån det går att skicka samma städare varje gång (utom under semester och ev sjukdom). Du kan själv välja vad du vill ska ingå i hemstädningen eller ta bort något du inte tycker behöver städas.

sv_SESwedish
en_GBEnglish sv_SESwedish