Vid en bostadsrenovering, ny- eller ombyggnation krävs en ordentlig byggstädning för att få bort smuts och hälsofarligt byggdamm innan du och din familj kan bo där. När byggarna och hantverkarna är färdiga vill man bara flytta in sina saker och komma igång med vardagen i sitt nya hem.

 

Vi på NBN Allservice AB erbjuder grundlig, professionellt genomförd byggstädning som gör ditt hem skinande rent och fritt från farliga dammpartiklar. Vår byggstädning inkluderar även fönsterputsning och tvätt av karmar.

Vår byggstädning innefattar en gemensam besiktningskontroll för att försäkra oss om att arbetet är utfört enligt beställning och att du är nöjd med resultatet.

 

Vad kostar det?

Du kan snabbt och enkelt ta reda på vad det kostar att byggstäda ditt hem. Fyll bara i dina uppgifter under OFFERTFÖRFRÅGAN så får du en offert på din mail så snart som möjligt.

 

Så här beställer du byggstädning

Under OFFERTFÖRFRÅGAN fyller du i dina kontaktuppgifter, adress, kvadratmeterytan på det som ska byggstädas samt uppgifter som är relevanta för städningen. Därefter anger du även det datum som du önskar att städningen ska genomföras. Du får sedan en offert på din mail så snart som möjligt.

 

Hur fungerar byggstädning?

Vi tar med oss all utrustning som behövs för byggstädningen. Vi genomför städningen enligt vår tjänstebeskrivning och avslutar med en gemensam besiktning.

sv_SESwedish