Skinande rena fönster!

Fönster ska vara rena och klara och släppa in mycket härligt ljus. Tyvärr är de ofta placerade obekvämt högt över marken och blir aldrig så där blanka och fina – hur mycket du än polerar.

 

Våra fönsterputsare är erfarna, snabba och erbjuder prisvärda tjänster. De ger dig skinande rena glas utan ränder, stänk eller flammor.

 

Vi har lång erfarenhet!

 

Det var med fönsterputsning som NBN Allservice AB påbörjade sin verksamhet för länge sedan. Vi gillar att putsa fönster! När du anlitar oss får du professionella  fönsterputsare som gör ditt hem ljusare, renare och trevligare.

 

Vad kostar det?

Du kan snabbt och enkelt ta reda på vad det kostar att få dina fönster rena och fina. Fyll bara i dina uppgifter under OFFERTFÖRFRÅGAN så får du en offert på din mail så snart som möjligt.

 

Så här beställer du fönsterputs

I formuläret under OFFERTFÖRFRÅGAN fyller du i uppgifter om antal fönster som ska putsas samt önskemål om eventuella tilläggstjänster som ska ingå. Därefter väljer du datum för fönsterputsningen innan du slutför beställningen med kontaktuppgifter, adress m.m.

 

Hur går fönsterputsningen till?

Vi har med oss all utrustning som behövs för att göra rent dina fönster. Vi behöver bara tillgång till en stege. Om du inte har någon stege , säg bara till så tar vi med en. Vi putsar fönster vid alla utetemperaturer ned till -8 grader. Om det regnar och dina fönster öppnas utåt bokar vi om tiden.

 

Kontakta oss för referenser!

sv_SESwedish