Riktigt rent på djupet

Storstädning i alla vrår. Visst är det skönt när man vet att allt är rent i grunden? Men det är slitsamt att göra det själv. Det tar mycket tid och sliter på både rygg, händer och knän. Låt våra vana experter göra det istället!

När vi gör en storstädning strävar vi efter att ditt hem ska kännas som nytt. Vi gör rent överallt där du inte städar regelbundet, till och med bakom elementen och i tvättmaskinen. Du kan välja att ha storstädning med eller utan fönsterputsning.

Om ditt hem får en riktig storstädning regelbundet, så blir vardagsstädningen så mycket enklare.

 

Storstädning i hela Dalarna och Gästrikland!

 

Storstädningen tar hand om de jobbigaste delarna av din städning, de där momenten som man inte mäktar med att göra så ofta, men som underlättar de vanliga städrutinerna och ger den där extra rena känslan. Vi rekommenderar att ett hem storstädas ett par gånger om året för att den rena känslan ska hålla i sig.

 

Vad kostar det?

Du kan snabbt och enkelt ta reda på vad det kostar att storstäda ditt hem. Fyll bara i dina uppgifter under OFFERTFÖRFRÅGAN så får du en offert på din mail så snart som möjligt.

 

Så här beställer du storstädning

I formuläret under OFFERTFÖRFRÅGAN fyller du i uppgifter om kvadratmeteryta som ska storstädas. Därefter väljer du datum för städningen innan du slutför beställningen med kontaktuppgifter, adress m.m.

 

Hur går städningen till?

När vi kommer vid städtillfället har vi med oss städdukar, rengöringsmedel och övrig utrustning.

 

Det här är vad vi i NBN Allservice AB brukar göra vid storstädningar. 

sv_SESwedish